I CAMPUS ESPORTIU FS. RIPOLLET 2012

El club FS. RIPOLLET volia comunicar que col·laborarà en l’organització d’un esdeveniment esportiu conjuntament amb l’empresa CosiEsport. Es tracta d’un campus esportiu que començarà el dia 25 de Juny i conclourà el 20 de Juliol del present any. Aquest campus d’estiu estarà organitzat i dirigit per un personal qualificat i amb experiència professional en l’àmbit esportiu, sent integrants d’un club de Primera Divisió de Futbol Sala. A més a més, hi participaran monitors de la casa.

Les activitats començaran a les 9:00h i finalitzaran a les 13:00h del migdia a les instal·lacions del col·legi TATCHÉ. A més de les activitats específiques i lúdiques del campus hi hauran excursions programades amb un caire sociocultural per als joves de la nostre ciutat, a més a més,  un dia a la setmana s’anirà a la piscina municipal de Ripollet.

El període d’inscripció s’obrirà el pròxim dia 23 d’Abril. Les inscripcions es podran realitzar els Dimarts i Dijous des de les 18:00h fins les 19:30h al Pavelló Municipal d’Esports Joan Creus, situat a la Rambla dels Pinetons, 1. Per donar una major qualitat a les activitats programades hi haurà places limitades i es farà en rigorós ordre d’inscripcions.

Per qualsevol consulta o reserva podeu trucar als següents telèfons mòbils:

Jose Luis Cala – 649.984.924

Nando – 650.387.148

També us podeu baixar els documents de l’inscripció al campus i el planning

FORMULARI INSCRIPCIÓPLANNING CAMPUS