EL TRIOMF CATALÀ NO ÉS SUFICIENT PER LA CLASSIFICACIÓ

Image.png

La selecció catalana benjamí de futbol sala es queda a les portes de les semifinals del Campionat d’Espanya tot i la victòria contra Navarra.
El triomf català no és suficient per la classificació
NAVARRA 0 – 9 CATALUNYA

NAVARRA: Oier Echeverría, Xabier Velaz, Aritz Pascual, Aimar Ruiz, Aimar Jiménez, Samuel Ayensa, Aimar Astrain, Íñigo Mendía, Asier Ardanaz, Diego Turrillas, Aimar Lacasta i Ignacio Pérez.

Seleccionador: Jonathan Arellano Guinda

CATALUNYA: Adrià Gómez Carretero, Roger Casas Cusco, Darling Omar Díaz Reyes, Naïm Ràfols Aïssa, Izan Vargas Málaga, Eric Lucas Espallargas, David Ros Manchón, Raúl Rosco Sainz, Roger Abril Gallego, Izan Sequero Lozano, Jordi Sánchez Muniz i Gerard Álvarez Cambrini.

Seleccionador: Gerard Pusó Badia.

GOLS: (1a part) 0 – 1 Jordi Sánchez (min. 1), 0 – 2 Izan Vargas (min. 2), 0 – 3 Jordi Sánchez (min. 9), 0 – 4 Jordi Sánchez (min. 11), 0 – 5 Raúl Rosco (min. 14), 0 – 6 Raúl Rosco (min. 15). (2a part) 0 – 7 Izan Vargas (min. 19), 0 – 8 Raúl Rosco (min. 21), 0 – 9 Jordi Sánchez (min. 27).

CRÒNICA: En el darrer partit de la fase de grups del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials benjamí de Futbol Sala ha enfrontat a Catalunya contra la selecció de Navarra on tot estava per decidir, és a dir, quines seleccions autonòmiques es classifiquen per la fase final.

La selecció catalana ha sortit a per totes des de l’inici i en el primer minut de joc, el Jordi Sánchez, ha obert el marcador. A la sortida de centre posterior de Navarra, el jugador català Izan Vargas ha estat molt atent i els hi ha robat la pilota per marcar el segon gol.

Amb el marcador a favor, Catalunya no parava d’atacar i d’obtenir una ocasió darrera l’altra. A prova d’insistir, en el minut 9, el Jordi Sánchez ha enviat l’esfèric al fons de la xarxa, per posar el tercer pels catalans. Dos minuts després, de nou, Jordi Sánchez, ha fet pujar el quart.

La pressió catalana continuava donant els seus fruits i feia que Navarra no disposes d’ocasions de gol, mentre que els catalans aprofitaven les ocasions per augmentar la diferencia en el marcador, como ho va aconseguir Raúl Roscos en dos ocasions abans d’arribar al descans amb el 0 a 6 favorable a Catalunya.

La segona part es va iniciar amb la mateixa intensitat que la primera, on Catalunya intentava aconseguir ràpid el control de la pilota i Navarra defensava el ràpid joc ofensiu català dind de la seva pista.

L’Izan Vargas va ser l’encarregat de perforar la porteria navarresa a falta d’11 minuts pel final i fer pujar el 0 a 7 en el marcador. Un minut més tard, va ser el Raúl Rosco qui va marcar un magnífic gol per Catalunya i va estar a punt de marcar-ne un més, si el pal no hagués refusat el ser llançament.

A falta de 4 minuts, el Jordi Sánchez va materialitzar el llançament des del punt de penal fent pujar el 0 a 9 que seria el definitiu a la finalització del partit.

Amb el resultat aconseguit per Catalunya, aquest no va ser suficient per assolir la classificació ja que Aragó va guanyar a Ceuta per 4 gols a 1 i aconseguia, així, el primer lloc de grup. Així doncs, la selecció d’Aragó es classificava per les semifinals del Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials benjamí de Futbol Sala, juntament amb les seleccions de Galicia, Madrid i Astúries.b9hfv204enp0mipq8

f1

f2

Image.png

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *